Најновије

НАТО звецка оружјем на руској граници. Да ли ће пробудити медведа?

МОСКВА - НАТО је најавио могућност да на граници између Русије и Украјине изведе маневре са учешћем више десетина хиљада војника, пише данас у онлајн издању немачки политички магазин "Шпигел".
Не пропуштамо ни једну прилику да објавимо ову слику (фото: дасилустрацион.цом)

Не пропуштамо ни једну прилику да објавимо ову слику (фото: дасилустрацион.цом)

- Ми смо до сада само у западним земљама изводили велике маневре са 25.000 до 40.000 људи. Могу да представим да ћемо то у будућности радити и у Источној Европи и на Балтику, рекао је немачки НАТО генерал Ханс Лотар Домрезе дневнку "Велт", преноси "Шпигел". Лист  наводи да НАТО размишља о "првокативним акцијама против Москве" и могуће је да жели да по први пут изведе велике маневре у Источној Европи и то у граничном региону ка Русији. Генерал у изјави "Велту" није навео друге детаље о маневрима, преноси "Шпигел". У оквиру украјинске кризе су како западни савез тако и Русија показивали "мишиће", подсећа магазин. - Ми ћемо формирати трупе за брзу интервенцију са око 5.000 до 7.000 људи, које за два до пет дана могу бити у областима деловања, рекао је Домрезе. До сада се, како се подсећа у тексту, говорило о 3.000 до 5.000 људи.
Прочитајте још:

ПУТИН: „Не видим ништа лоше у пакту са Хитлером“!

- Ако све буде ишло по плану, онда ће те трупе до краја 2015. године бити спремне за акцију, рекао је генерал Домрезе дневнику "Велт", преноси "Шпигел". Извор: Блиц    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА