Најновије

Ана Николић: Нећу да правим концерт ако морам да делим карте!

БЕОГРАД - Поп звезда Ана Николић најавила је за крај ове године нови сингл, као и премијеру секси спота за ту нумеру на њеном новогодишњем наступу, али до свега тога ипак неће доћи.
Ана Николић (официјелни сајт ананиколиц.еу)

Ана Николић (официјелни сајт ананиколиц.еу)

Нова песма биће објављена, према певачициним речима, у фебруару наредне године. Међутим, Николићева има још неке планове за наредну годину. Она би волела да се у 2015. години догоди и њен први солистички концерт у Београду, али ипак најважније јој је да се то догоди онда кад се створе сви услови за такав догађај.
Прочитајте још:

(ФОТО) Овако Харис Џиновић изгледа без шешира!

- Ја нисам неко ко би радио Арену и делио карте, причао да је била крцата, а није. Када будете гост на концерту једне Драгане Мирковић тада схватите шта заправо значи велики концерт. Када се такви услови буду створили, десиће се концерт, да то буде распродато и да су ти људи дошли искључиво због мене, не зато што су карту добили бесплатно, него зато што су желели да дођу. И то се осети и само такав концерт мени у животу може значити. А да би махала и причала да сам урадила то и то, то може свако. Данас је то реално, карте се деле, то је ствар маркетинга, а мени такав маркетинг не треба. Кад будем била сигурна да је то та атмосфера, то ће се и десити, рекла је Ана. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА