Најновије

Анђелина Џоли има овчије богиње

ЛОС АНЂЕЛЕС - Анђелина Џоли због болести неће присуствовати премијери свог новог филма "Unbroken"  која је заказана за понедељак, 15. децембар у Лос Анђелесу, преноси АП.
Анђелина Џоли (Фото: ЈуТјуб)

Анђелина Џоли (Фото: ЈуТјуб)

Из куће Universal Pictures  је саопштено да Џолијева болује од благог облика варичела (овчије богиње) и да неће јавно наступати наредних дана како би промовисала филм чију режију потписује. Из тог студија је саопштено да ће Џолијеву на премијери представљати њен супруг Бред Пит и деца и додају да је позната глумица добро расположена. Она је својим фановима преко Јутјуба рекла да јој филм много значи и додаје да ће "седети код куће, чешати се и мислити на њих". Не могу да верујем, овај филм ми толико значи, али такав је живот шта да се ради", каже позната глумица у видеу. Вест о болести глумице се појавила неколико дана пошто су у јавност изашли хаковани мејлови продуцентске куће Sony Pictures који откривају преписку између компаније и решисера Скота Рудина који није имао лепе реци за Џолијеву. Наиме, Скот је у преписци са том компанијом глумицу назвао "неталентованим и размаженим дериштем".
Прочитајте још:Ево зашто Владо Георгиев неће да се „скраси“!
У филму  "Unbroken" чија се радња дешава током Другог светског рата главну улогу игра енглески глумац Џек О"Конел који тумачи лик Лоуиса Замперинија. Реч је о адаптацији бестселера младе књижевнице Лауре Хиленбранд "Seabiscuit: An American Legend", приче о Замперинију, поручнику оружаних снага за време Другог светског рата. Тај ратни херој приступа војсци после уцешћа на Олимпијским играма у Берлину 1936. године. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА