Најновије

Николић: Србе не можеш да победиш, осим ако их не поделиш!

ЛАЗАРЕВАЦ - У oквиру спoмeн хрaмa Свeтoг Димитриja у Лaзaрeвцу уз вojнe и држaвнe пoчaсти oбeлeжeнa je стoгoдишњицa Кoлубaрскe биткe, нajзнaчajниje биткe измeђу вojскe Крaљeвинe Србиje и Aустрoугaрскe у Првoм свeтскoм рaту.
Томислав Николић, председник Србије (Фото: Скриншот)

Томислав Николић, председник Србије (Фото: Скриншот)

Том приликом је председник Србије, Томислав Николић, одржао говор и истакао да се "Срби не могу победити осим ако их неко не подели". "Србе не можеш да победиш, осим ако их не поделиш." - рекао је Николић у свом говору и истакао да је то "порука наших великих предака са Косова и Метохије, са Колубаре и Сувобора, са Кајмакчалана и Солуна". "Тада Срби нису слабили своје јаке људе. јер се зна да слабљењем својих појединаца слабиш своју нацију пред непријатељем. Слаба је нација она која слаби своје јаке људе." - каже Николић.
Прочитајте још:Турски премијер у својој књизи каже да жели Србију под својим утицајем!
"Као у библијској причи о Давиду и Голијату, Мала Србија, велика у својој неподељености,  у свом јединству,  у том тренутку непосредно ратује са једном огромном империјом, а посредно са четири империје... и поново побеђује." - каже председник Србије, Томислав Николић. Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА