Најновије

Шешељ: Николић шепа, нека се сети Титових и Ђинђићевих проблема пред смрт

БЕОГРАД- Томислав Николић је почео да шепа, а ако га неко од вас види ових дана, реците му да су Тито и Ђинђић пред смрт имали проблема са ногом. Овим твитом лидер СРС Војилав Шешељ обратио се својим пратиоцима на друштвеној мрежи Твитер, алудирајући на то да су и некадашњи председник СФРЈ Јосип Броз Тито и бивши премијер Зоран Ђинђић пред смрт шепали. Шешељ је својим твитом алудирао на Николићев говор из 2003. где поручује Ђинђићу да је и Тито пред смрт имао проблема са ногом. 
Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

У СРС је потврђено да се ради о аутентичном твитер налогу Војислава Шешеља. Овај твит је имао и неколицину коментара, од којих су неки били охрабрујући и одобравајући, док су појединци осудили ове, у најмању руку, неумесне речи. - Овакав садржај је у режиму политичких претњи. Такође, можда у овоме Шешељ види начин да дође до публицитета - каже Стојиљковић. Он наводи да оваква изјава говори и о томе да се Шешељ у међувремену није променио, већ да се вратио својој старој пракси. Председник СРС  је својим твитом алудирао на Николићеву изјаву која је била упућена Ђинђићу 2003. године. Политички аналитичар Драгољуб Анђелковић каже да су овакве ствари за осуду, без обзира на то што се уклапају у Шешељев стил. Он истиче да овакве изјаве нису изненађење од Шешеља, од кога се не може очекивати да после толико година проведених у Хагу напрасно постане другачији.
Прочитајте још:ДС: Напредњак физички напао одборника ДС у ТителуВлада Србије жели даље преговоре са Приштином
- Ово излази из свих оквира политичке културе и нормалног политичког понашања. Србија је за све те године колико је он био у Хагу као друштво ипак еволуирала, а он је тај период пропустио - каже Анђелковић. Извор: Блиц, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА