Најновије

(ВИДЕО) Из фургона испало скоро 2 милиона долара, људи се грабили за шаке пуне новчаница!

ХОНГ КОНГ - На улицама Хонг Конга је данас настао прави метеж када су пешаци и аутомобилисти кренули да скупљају новчанице које су испале из једног фургона.
Паре лете на све стране... (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Паре лете на све стране... (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Врата блиндираног возила, које је превозило новац, изненада су се отворила и из фургона су испали сандуци са око 15 милиона хонконшких долара. Новчанице су се расуле по улици у самом центру града где је у једном тренутку гужва била тако велика да је саобраћај накратко прекинут. Телевизијски снимци приказују пешаке како трче и френетично грабе новчанице по асфалту. Убрзо су стигли и полицајци, од којих су неки били наоружани, са кацигама и панцирима, како би осигурали цео простор. Више од 15,23 милиона хонконшких долара (1,96 милиона америчких долара) нашло се на плочнику, саопштила је полиција, преноси АФП. "Све особе које су нашле новчанице мораће да их врате полицији у најкраћем могућем року. У супротном ће бити оптужене за крађу", упозорила је полиција. Возач фургона је, по речима једног полицајца, прешао цео пут, у трајању од пола сата, несвестан да су задња врата возила широм отворена и да из њега испадају сандуци с новцем. Тек када је стигао на одредиште увидео је шта се догодило, изјавио је полицајац локалним медијима, прецизирајући да је покренута истрага на основу серијских бројева новчаница. Стручњаци којима су се новинари обратили изјавили су да би задржавање новчаница представљало кривично дело крађе које је запрећено казном до 10 година затвора.
Прочитајте још:2014 је година мистерија: 4 догађаја за која свет нема објашњења (ВИДЕО) Мистерија: Крава се подиже са ливаде и одлази у….
Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА