Најновије

ОДМАХ ПРОМЕНИТЕ ШИФРЕ: Хакери објавили на хиљаде лозинки корисника. Да ли је и ваша међу њима?

Данас је прави дан да промените лозинке на свим вашим онлајн налозима. Наиме, спекулише се да су најпознатији хакери на свету, Анонимуси, објавили више од 13.000 шифри и информација о кредитним картицама, са сајтова као што су Amazon, Walmart, Xbox Live, Hulu Plus и још много других.
Фото: yoda.ro

Фото: yoda.ro

Како истиче Daily Dot, многи сматрају да ово заправо није званични напад Анонимуса. С обзиром да је организација децентрализована и без вође, веома је тешко утврдити да ли су ово заправо урадили Анонимуси. 13.000 корисничких имена и лозинки није велики број, али је циљано на популарне сајтове које већина људи користи. Међутим, велике су шансе да иза овог напада уопште не стоје Анонимуси, већ особа која је желела да привуче пажњу тако што је користила старе шифре и податке о кредитним картицама. Ипак, како би били у потпуности сигурни да су ваши налози на интернету безбедни, предлажемо вам да за сваки случај промените шифру за приступ. Поред поменутих, на листи се налази и доста других сајтова, а комплетну листу погледајте ОВДЕ.
Прочитајте још:НА СУДУ: Фејсбук кршио права приватностиСкривена мрачна интернет мрежа коју користе терористи, педофили и криминалци
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА