Најновије

Које се познате Хрватске манекенке баве елитном проституцијом?

ЗАГРЕБ- Хрватске елитне проститутке угошћавале су своје клијенте у ексклузивним хотелима и на јахтама на Јадрану. Међу њиховим клијентима били су спортисти, привредници и богати странци који су приватним авионима долазили у Хрватску како би имали секс са девојкама. 
Проституција (Фото: Википедија)

Проституција (Фото: Википедија)

Након хапшења Милице Живановић, познатије као Мими Оро, велики део медијског простора код нас и у региону поново су добиле “даме сумњивог морала”, односно текстови о елитној проституцији. Пре неколико година у Хрватској је главна тема свих медија била вест о прекиду ланца елитне проституције, који је организовао српски масер и физиотерапеут из Загреба Небојша Перуновић, звани Панчо. Поред њега, након скандала 2011. године ухапшене су и две девојке. Он је клијентима, међу којима су били политичари, бизнисмени и спортисти подводио манекенке, певачице, старлете. Седиште оргија био је салон “Панчо спорт клуб”, смештен у загребачком Дому спортова. Одатле се овај бизнис проширио на Загреб и околину, али и потом и на цело приморје. Клијенти ових девојака били су богати привредници, спортисти, имућни странци који су приватним авионима долазили у Хрватску и одлазили на луксузне јахте где су имали секс са девојкама. Према писању медија у Хрватској, секс са неком од тих девојака, у зависности од дужине сусрета, плаћали су од 500 до чак 3.500 евра. Једна од старлета која је радила за Перуновића тврдила је да је један од клијената био и чувени кошаркаш Тони Кукоч, који је за секс платио 500 евра. Како је тада писала хрватска штампа, они су сексуални однос имали у једном хотелу у Поречу. На крају, епилог суђења био је да је Небојша Перуновић Панчо добио две године затвора, а условно пет, док је једна од девојака Сара Сикирић осуђена на шест месеци затвора. Сара је бранећи се пред судом, говорила да се проституцијом бавила јер јој је био потребан новац, пошто се школује на приватном факултету који сама плаћа. Поред случаја везаног за Перуновића, велики скандал је испао и када је загребачка манекенка Изабела Д, која је и сама била део ланца елитне простутуције, објавила књигу “Секс скандал” у којој се појављују естрадни менаџери, успешни бизнисмени и остала угледна имена сплитског и загребачког џет-сета.
Прочитајте још:Поред „старлета“ због проституције падају и две водитељке и једна певачицаДа ли jе на Бека пуцао професионалац или аматер?
Они су подводили девојке са естраде и имали односе са њима за новац. Изабела објашњава како је пола послова на естради заправо само параван за проституцију. - Манекенкама и полупеваљкама је основна делатност “хлеб са седам кора”. Је*у се за лову у мраку – пише у књизи. Она је описала и аферу богаташа и политичара којег је назвала Локница и његове, једне у низу љубавница, Снејки. Преко ноћи је постала врло позната предузетница чије се име стално повлачи у новинама иако нико не зна чиме се тачно бави. Извор: Телеграф.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА