Најновије

Борковић жели титулу

БЕОГРAД - Наjбољи српски аутомобилиста Душан Борковић у 2014. години остварио jе сан да наступи у WTCC шампионату и постане први човек са ових простора на подиjуму, а за наредне године има jош два - наjвише место на постољу и титула светског шампиона.
Душан Борковић за сада има један подијум у WTCC шампионату (Фото: Википедија)

Душан Борковић за сада има један подијум у WTCC шампионату (Фото: Википедија)

"Сад имам два сна, да будем први на подиjуму и да будем светски шампион у неким наредним годинама. Tешки циљеви, али кад видим како сам дошао у WTCC, све изгледа реално", рекао jе Борковић у новогодишњем интервjуу Танјугу. Oн jе додао да ће упркос великим финансиjским проблемима наставити да се такмичи, добрим делом захваљуjући и помоћи државе Србиjе. "Држава jесте у тешкоj ситуациjи, али аутомобилизам jе такав да доноси велику телевизиjску пажњу, престиж jе бити у таквом шампионату, коjи гледа преко 700 милиона људи широм планете. Mоj аутомобил jе покретна реклама за инвеститоре и трудићу се да што боље промовишем Србиjу у свету", истакао jе Борковић.
Прочитајте још:Удовичић: Плаши ме будућност међународног спортаНајсмешнији фудбалски моменти у 2014. (ВИДЕО)Србин ушао у Гиниса: урадио 30.000 трбушњака без предаха
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА