Најновије

Вреди погледати: Рекли дечацима да ошамаре девојчицу, ево шта се догодило (ВИДЕО)

Овај видео заиста вреди погледати, што је већ и учинило преко 7 милиона људи. Аутори занимљивог видеа који је објављен на независном италијанском журналу Fanpage.it направили су занимљив експеримент.
Фото: Јутјуб принтскрин

Фото: Јутјуб принтскрин

У њему је учествовало неколико дечака узраста од 7 до 11 година и једна девојчица, њихова вршњакиња или тек мало старија од њих. Аутори снимка, након што су замолили дечаке да кажу њихова имена тражили су да учине неколико ствари везаних за девојчицу. Прво да кажу шта им се на њој свиђа, затим да је помилују, а онда и да праве смешне гримасе и покушају је насмијати. Али онда је уследио шокантан захтев. “Ошамари је! Јако!” – Шта се догађа кад ставите дечака испред девојчице и тражите од њега да је удари. Како деца реагују на питање насиља у породици? – желели су знати аутори видеа. Дечаци су оклевали и ниједан није ошамарио девојчицу. Дали су различите разлога зашто то неће да ураде, а можда је најсимпатичнији одговор једног дечака дошао на крају: “Зато што сам ја мушкарац!” Погледајте…
Прочитајте још:ПОТРЕСАН ВИДЕО: Робијао невин 39 година, па опростио човеку који га је сместио у затворБригом за болесну баку одушевио је интернетТо се зове таленат: Погледајте шта ови момци раде са пиштољима и пушкама (ВИДЕО)
Извор:Doznajemo.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА