Најновије

Доњецка народна република објавила податке о својим губицима од почетка рата

ДОЊЕЦК - Комесара за људска права отцепљене Доњецке народне републике Дариа Морозова изашла је данас у јавност са подацима о броју жртава у Донбасу од почетка избијања сукоба.
Украјинска артиљерија не бира циљеве (принтскрин Јутјуб)

Украјинска артиљерија не бира циљеве (принтскрин Јутјуб)

- Од почетка оружаног сукоба у Донбасу убијено је 2.251 људи, међу којима 35 деце млађе од 18 година. Првих дана 2015. убијено је 5 људи, 15 људи је рањено укључујући три жене - рекла је она. Морозова каже да су већина жртава цивили убијени током украјинског бомбардовања насеља у ДНР. Саопштени су  и подаци о броју оштећених објеката. - Од почетка непријатељстава вођене су статистике оштећена инфраструктуре. Укупна штета на крају 2014. износила је око 1,3 милијарде украјинских гривни. Оштећено је и уништено више од 7,2 хиљаде објеката - тврди она. Такође је речено да је Макиевка насеље које је навише страдало од избијања сукоба.
Прочитајте још: Француску су напали Американци и Енглези преко својих генерала у Исламској државиОвако су српски сатирични медији реаговали на масакр у редакцији „Шарли Ебдо“ (ФОТО)Евакуација украјинских „Киборга“ са аеродрома у Доњецку
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА