Ако дуже време конзумирате овај лек, неће вам претити опасност од онколошких обољења, тврди руска докторка онколог Ирина Филипова.
Руски онколог докторка Ирина Филипова препоручује овај лек који, како наводи, има троструко деловање. Користи се за лечење болести срца, односно ангине пекторис, снижава лош холестерол и делује као заштита против рака. Ако га дуже време конзумирате, неће вам претити опасност од онколошких обољења, тврди ова докторка.
Састојци: свежи шампињони, свежи купус, природни липов мед
Припрема: Узмите пет шампињона. Треба да буду свежи, најбоље је да су убрани у последња 24 сата и да имају потпуно затворене „шешириће“. Оперите их и прелијте прокуваном водом. Обришите их салветом и исцедите да добијете бистар сок. Из младог купуса исцедите сок. Кашичицу тог сока додајте оном од шампињона, а потом у напитак додајте и кашику природног меда од липе. Добићете количину потребну за три дана. Лек чувајте у добро затвореној теглици у фрижидеру. Свако јутро на празан желудац поједите трећину ове смесе што је нешто мање од пола кашике. Лек не треба да дајете деци млађој од седам година.
Прочитајте још: Поподневни сан освежава памћењеСa ових шест трикова ваш ће мозак радити брже и бићете паметнији
Извор:magazin.net.hr