Најновије

РАМЗАН КАДИРОВ: Мунаева убиле западне обавештајне службе

Убиство у Донбасу чеченског борца Исе Мунаева који је ратовао на страни Украјине, прокоментарисао је лидер руске Чеченске Републике Рамзан Кадиров на друштвеним мрежама.
Ликвидиран Иса Мунаев (Фото: LifeNews)

Ликвидиран Иса Мунаев (Фото: LifeNews)

Према његовим речима, одлука да се уништи Мунаев донеле су СБУ и ЦИА, након што је постало јасно да је он био "пијаница и није у стању да се бори." Као је написано Кадиров: "Мунаев никада није био ратник. И, штавише, прави мушкарац. Може ли ратник, чеченски човек да напусти свог заповедника у борби? Мунаев је без обзира побегао из Грозног, остављајући свог " команданта и председника Ичкеријe. " Све ове године је био на располагању западним обавештајним службама. Они су донели одлуку да га убију јер им је безвредан. Лидер Чеченије позвао је и све Чечене који ратују за Националну гарду Украјине да се врате кући:" Станите одмах, хитно се вратите кући. Ово је прилика да останете живи. Пробудите се, или ће ваша деца остати сирочићи и ваше супруге - удовице, као што је случај са породицом Мунаев..."
Прочитајте још:Виктор Алфонсо Лента и Никола Перовић: Европи је потребан шок да би се пробудилаСтигла га освета Рамзана Кадирова: Код Дебаљцева убијен генерал Мунаев
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА