Најновије

РЕШИТЕ ОВАЈ ТЕСТ: И сазнајте да ли ћете добити рак!

С обзиром да у данашње време све више људи обољева од малигних болести, није уопште ненормално да баш свако страхује од тога да ли ће и њега опака болест да “закачи” или ће “имати среће”.
Илустрација (Фото: businessinsider.in)

Илустрација (Фото: businessinsider.in)

Као што је опште познато, за поједине канцере заслужан је генетски фактор, понекад је у питању чиста лутрија да ли ће ћелије мутирати, али за већину тумора постоје одређени спољашњи ризици, на које можемо да утичемо. Понекад чуда за нас могу да направе правилнија исхрана, вежбање, чување од загађења и сунчевих зрака… Ипак, уколико се и даље плашите, сада можете да урадите једноставан десетоминутни тест и сазнате да ли је ваша брига оправдана или не. Све што треба да урадите јесте да одете на канадски портал MyCancerIQ, одаберете тип малигнитета којег се плашите – рака дојке или плућа, канцера грлића материце, тумора дебелог црева – и одговорите на двадесетак једноставних питања. Резултати теста показаће вам да ли су ваше шансе да оболите од те врсте канцера минималне, просечне или би, за сваки случај, ипак требало да, и више него редовно, одлазите на систематске прегледе где ћете радити све неопходне претраге како бисте отклонили сваку сумњу да се канцер појавио.
Прочитајте још:Деструктивне секте – оруђе западних обавештајних службиГДЕ ИДЕШ СРБИЈО: Ћерка претукла мајку насред улице у центру Врања
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА