Најновије

ПС: Ни Сириза, ни ПС није, али ДС јесте!

БEOГРAД - Демократска странка jе имала 12 година да се покаже као партиjа левице, и у томе ниjе успела, jер jе за то време уместо државе социjалне правде створила државу социjалних разлика и таjкунске власти, саопштио jе данас Покрет социjалиста.
Александар Вулин (Фото: ЈуТјуб)

Александар Вулин (Фото: ЈуТјуб)

У њиховом саопштењу се наводи да jе Покрет социjалиста гласао за мере штедње коjе су, како наводе, последица бахатости, расипништва и корупциjе власти ДС. Покрет социjалиста jе партиjа одговорна према своjоj земљи и свом народу и неће као функционер ДС Борко Стефановић лагати своj народ да jе могуће добро живети без рада и да jе могуће вратити дугове из времена ДС без штедње, истиче се у саопштењу. Додаjе се да левица "никада и нигде ниjе за нерад и распиништво, као и да то ниjе ни Сириза у Грчкоj, ни Покрет социjалиста у Србиjи, али да jесте ДС". Покрет социjалиста сматра и да jе ДС уместо посла донела 700 000 отказа, а уместо нових фабрика пљачкашку приватизациjу.
Прочитајте још:Сутра наставак дијалога – Шиптари траже телефонски позивни број
Aли ако ДС мисли да jе оно што говори Стефановић у опозициjи добро и могуће, нека Паjтић све то спроведе у Воjводини као апсолутна власт, и или нека ДС послуша Стефановића и смени Паjтића, а замени га Србиjанком Tураjлић, Весном Пешић, Jовом Бакићем, Слобом Георгиjевим и Сашом Jанковићем, каже се у саопштењу. Покрет социjалиста закључуjе да "Стефановић своjим програмом ниjе помогао Србиjи, али предлогом кадровских решења jесте и да су ствари сада сасвим jасне". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА