Најновије

ЈуТјуб слави 10. рођендан

БEOГРAД - Jедан од наjважниjих сегмената интернет културе и jедна од наjпосећениjих интернет страница, познати ЈуТјуб (YouTube), данас обележава 10 година свог постоjања.
YouTube (Фото: 2slick.com)

YouTube (Фото: 2slick.com)

Наиме, на данашњи дан jе регистрован његов домен, а основала су га три бивша радника компаниjе Пејпал средином фебруара 2005. године, а већ следеће године у октобру Гугл jе обjавио да jе купио ту компаниjу за 1,65 милиjарди долара. На тоj огромноj онлаjн видео платформи сваког минута се обjави чак 300 сати видео материjала свих врста, од музике и занимљивости, до вести, савета, телевизиjских емисиjа, личних искустава... Скоро да не постоjи реч коjа се може укуцати, а да броj резултата буде нула. Уколико неко жели да научи да свира гитару, да се правилно нашминка или преспоjи рачунаре, довољно jе да то укуца на ЈуТјуб и пронаћи ће тачна упутства за то.
Прочитајте још:Нивес Целзијус: И док те варам са другим, мислим на тебе!
Mеђутим, кроз десет година постоjања, таj сервис jе прешао оквире само забавног карактера, па се слободно може рећи да jе своjеврсна платформа коjа на различите начине повезуjе, инспирише и информише. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА