Најновије

"ОНО ШТО СУ ПОЧЕЛИ ХИТЛЕР И МУСОЛИНИ, НАСТАВЉАЈУ НАТО И ЦРНОГОРСКА ВЛАСТ!": Миторполит Амфилохије оштро прозвао Подгорицу

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије у литургијској беседи у црквиСвете Тројице у Доњем Острогу казао је да се власт Црне Горе одрекла Светог Василија Острошког, Светог Петра Цетињског, Светог Петра II Петровића Његоша, ловћенског тајновица, митрополта Јоаникија (Липовца) свештеномиченика, да се одриче дела Петровића, одриче и жртвује Косово и Метохију.

Митрополит Амфилохије (Фото: Јутјуб)

Према речима митрополита, црногорска власт признала је шиптарскетерористе, који су стид и срам честитога албанског народа. Дело које су у Европи започели Хитлер и Мусолини, данас настављају савремени нацифашисти под видом НАТО пакта. Црна Гора прихвата да буде део оних који су побили и нашу децу у Мурино и стотину друге деце и народа.

- Срушено је 150 храмова, срушене су болнице, мостови, фабрике, разорени путеви... То је оно што ови на власти признају као добро, као спасење Црне Горе и неће да донесу нормалан закон као што доносе сви у Европи у односу на Цркву и верске заједнице. На усташоидном закону о слободи вероисповести црногорска власт хоће да гради будућност Црне Горе- поручио је митрополит Амфилохије.

Бошко Обрадовић разбио полицијски час у Чачку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА