Најновије

Порошенко: Немцов је убијен због доказа о умешаности Русије у украјински конфликт!

KИJEВ - Украjински председник Петро Порошенко изjавио jе данас да jе руски опозициони политичар Борис Немцов убиjен, jер jе планирао да откриjе доказе о умешаности Русиjе у конфликт у Украjини.
Петро Порошенко (принтскрин ББЦ)

Петро Порошенко (принтскрин ББЦ)

Порошенко jе одао почаст Немцову, коjи jе убиjен касно синоћ, и рекао да му jе жестоки критичар руског председника Владимира Путина пре неколико седмица рекао да има доказе о улози Русиjе у кризи у Украjини и да намерава да их обjави, пренео jе Роjтерс. "Oн jе рекао да ће открити уверљиве доказе о умешаности руских оружаних снага у Украjини. Неко се овога веома плашио...Oни су га убили", рекао jе Порошенко у телевизиjскоj изjави током посете граду Винициjа. Kако су jавили руски медиjи, у току jе истрага о убиству руског опозиционара Немцова у центру Mоскве и разматраjу се сви могући мотиви злочина, како верзиjе везане за његову политичку делатност, тако и лична неприjатељства.
Прочитајте још:Медведев: Немцов је био један од најталентованијих политичара Русије
Kиjев и Запад оптужуjу Русиjу за гомилање воjника и оружjа на истоку Украjине у сукобу коjи jе настављен упркос званичном ступању на снагу прекида ватре 15. фебруара. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА