Најновије

СРС добила одборника у Младеновцу: Повратак бивших радикала

БЕОГРАД - У просторијама Општинског одбора у Младеновцу одржана ванредна конференција за новинаре на којој је члан Централне отаџбинске управе, Миљан Дамјановић, обавестио представнике медија да је одборник владајуће већине Јовица Стојковић прешао у редове Српске радикалне странке.
Јовица Стојковић -други с лева (Фото: Јутјуб)

Јовица Стојковић -други с лева (Фото: Јутјуб)

Стојковић је на изборима учествовао на листи УРС-а, а затим је прешао у Трећу Србију. - Препознали смо програм Српске радикалне странке као програм који је у интересу грађана Младеновац. У будуће ћу заступати програм СРС у општини Младеновац - рекао је Стојковић. Поред Стојковића у СРС се учланило још 15 његови сарадника. Осим у Младеновцу, СРС је ушла и у локални парламент у Панчеву где им се недавно прикључио један одборник који је напустио СНС. Члан Централне отаџбинске управе СРС Миљан Дамњановић каже за Правду да је Стојковић од 1997. године био члан СРС, а да је његов повратак у склопу "масовне мобилизације свих чланова СРС". Подсећамо да је по повратку у Србију Војислав Шешељ упутио позив свим бившим и пасивним члановима СРС да се врате у ту странку.
Прочитајте још: КОСОВО ЈЕ СРБИЈА ОДЈЕКУЈЕ ЕВРОПОМ: Независност КиМ је историјска грешка тврде у ЕУ!ЧЕПУРИН: Интереси Србије жртвовани зарад туђих геополитичких амбиција
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА