Најновије

Жељко Шашић: Аци Лукасу сам дао све, а он ми је и жену узео!

БЕОГРАД - Већ неко време се прича о биографији Жељка Шашића која ће, ако је судити по његовом бритком језику, направити општу пометњу на естради. Недавно је Аца Лукас за магазин "Ексклузив" изјавио да сумња да ће му супарник поклонити књигу тако да је мора сам купити.
Жељко Шашић (Фото: ЈуТјуб)

Жељко Шашић (Фото: ЈуТјуб)

"Не знам шта ће бити… Ко жив – ко мртав. До тада се можда свашта нешто измени, видећемо", започиње Шашић причу о биографском делу, а на питање кога ће све поткачити на естради, певач каже: "Док то не изађе, ништа нећу да причам. Можда се неки уопште неће плашити, јер ће бити већ хладни (смех). Рано је да прецизирам датум изласка. Никада се нисам дружио из интереса и зато немам пријатеље на естради, јер је мени све то лицемерно. Ако сам и био неком пријатељ, искрено и са подршком, то је био Аца Лукас. Дао сам му потпуну подршку на почетку његове каријере."
Прочитајте још:(ТРЕЈЛЕР) „Mr. Holmes“ – последња мистерија Шерлок ХолмсаКарлеуша: Фанови Ким Кардашијан ме нападају као хорде бесних паса!
Шашић је овом реченицом заинтригирао па је одлучио и да објасни на шта је тачно мислио. "Ово никада никоме нисам рекао до сада! Он је све живо добио од мене. Све! Ни то му није било довољно, па је на крају узео ону моју жену. Он је дечко са Карабурме, ја сам из Земуна и нормално је да се ми као градска деца негде капирамо. Ми смо као клинци радили заједно и дружили смо се. Ја сам га подржавао, јер сам неколико година пре њега изашао на сцену. Упознао сам га са Марином и Футом, дао сам му и мог клавијатуристу и менаџера. И заиста сам му био искрен колега." Извор: Курир / Ексклузив

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА