Најновије

Кијевске снаге гранатирале доњецки аеродрoм

Представник Министарства одбране ДНР Едуард Басурин је саопштио да су кијевске снаге 20 пута гађале положаје Народне војске.
Аеродром у Доњецку (Фото: Новороссиа.су)

Аеродром у Доњецку (Фото: Новороссиа.су)

"У току протекла 24 часа, кијевске снаге су спровеле укупно 20 напада различитог интензитета на наше положаје. Посебно интензивно гранатирање је било на поподручју Доњецког аеродрома. "У региону Доњецког аеродрома је забележено 18 напада" - саопштио је представник Министарства одбране ДНР Едуард Басурин. Народна војска није одговорала на провокације кијевских снага, рекао је Басурин. Народна војска је успела да извуче са Доњецког аеродрома 15 тела војника кијевских снага. "Транспортовано је 15 тела. ОЕБС и Црвени крст су забележели гранатирање аеродрома, где су радили на евакуацији тела из рушевина. Због гранатирања Министарство за ванредне ситуације ДНР и међународне организације су биле приморане да напусте аеродром, "- рекао је представник Министарства одбране ДНР Едуард Басурин.
Прочитајте још:ПРЕОКРЕТ: Дадајев сад тврди да је признао убиство Њемцова јер су га мучили!Руски невидљиви авиони сеју панику по ЕвропиПао амерички хеликоптер са 11 воjника
Извор: Восток

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА