Најновије

Нова СМС превара у Србији - траже донацију за Јелића!

БЕОГРАД - Ако вам ових дана са непознатог броја стигне порука у којој вас позивају да уплатите новац постнетом извесном Александру Јелићу, не одговарајте, јер је у питању нова СМС превара, пише портал 021.rs.
Чувајте се сумњивих СМС порука! (Фото: ЈуТјуб)

Чувајте се сумњивих СМС порука! (Фото: ЈуТјуб)

За сада је ова превара регистрована у мрежи "Телеком Србија", али није искључено да ће се убрзо проширити и другим мрежама. – У ситуацијама када утврди злоупотребу, "Телеком Србија" блокира сваки број са кога се врши узнемиравање. Кориснике саветујемо да на СМС поруке са непознатих бројева не одговарају. Такође је важно да се путем СМС-а не шаљу лични подаци, као и приватни подаци попут банковних рачуна и шифри" – кажу у "Телекому".
Прочитајте још:СЕКС ХИТ: Мултиоргазам без ејакулације – мушкарац може што и жена!ПАЖЊА: У Шумадији проглашена епидемија грипа – троје умрло!
Иначе, уплате новца постнетом нарочито су погодне за овакве преваре, јер све што треба да урадите је да у пошти оставите број мобилног телефона онога коме уплаћујете новац. Тој особи одмах стиже смс са шифром уз коју, у било којој пошти, одмах може подићи новац. Извор: 021.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА