Најновије

ДСС: Да ли је спасавање болесне бебе из Новог Пазара ризичним летом у Београд била маркетиншка акција прикупљања политичких поена

БЕОГРАД - Трагичан пад хеликоптера и погибија болесне бебе, пилота и техничара Војске Србије, лекара и медицинског техничара, који је потресао грађане Србије, мора да буде расветљен до краја, поручују из ДСС-а.
ДСС (Фото: ДСС)

ДСС (Фото: ДСС)

-  Комисије формиране да утврде узроке несреће, поред  расветљавања чињеница о узроцима самог пада летилице, дужне су да расветле све околности које су проузроковале трагедију и именују одговорна лица.  То подразумева да српска јавност добије објашњење зашто је и по чијој наредби хеликоптер са болесном бебом  и поред изузетно лоших временскох прилика упућен у Београд, а не у Краљево или Крагујевац, до којих је претходно требало беба и лекар  да стигну санитетским возилом.  И како је могуће, по чијим инструкцијама и са ког места је медијима, док је хеликоптер још летео, послата информација о његовом слетању, дочеку од стране министра Владе Златибора Лончара и екипе лекара Института за мајку и дете? Ову лажну информацију су објавили бројни медији у својим електронским издањима и наравно, повукли после вести о трагедији - саопштила је Демократска странка Србије. Из ове странке постављају питање "да ли је спасавање болесне бебе из Новог Пазара ризичним летом у Београд била маркетиншка акција и последица нечије болесне идеје да се  у случају срећног исхода придобију политички поени?" - Многе чињенице на то указују - кажу у ДСС.
Прочитајте још:Тадић: Нисам крив за нерешавање политичке позадине Ђинђићевог убистваЛАЗАНСКИ: Хоћемо ли на поправни
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА