Најновије

Кристијан заказао меч са Албанцем званим Питбул: Ево како се спрема (ВИДЕО)

Кристијан Голубовић се увелико спрема за меч са Албанцем Aгимом Ђовани Хезбулахом званим Питбул, који ће се одржати у Линцу, у Аустрији.
Најава меча између Кикија и Албанца (Фото: Фејсбук)

Најава меча између Кикија и Албанца (Фото: Фејсбук)

Да је у одличној форми показује сваки дан на свом Фејсбук профилу са новим фотографијама и клиповима са тренинга. Прекључе је поделио нови клип на којем је писало: "Пливање по сувом". Иако је некима био смешан Кикијев коментар изнад клипа, кад погледате клип схватићете да се Кики ни мало није шалио. [video width="640" height="360" mp4="http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2015/03/kiki.mp4"][/video] "Ово је такозвано упливавање у џак. Отвореног гарда се ударају веслачки шамари....Јачају се мишићи који доприносе јачини ударца...Удара се јако и равномерно,померајући само у куковима тело,а ноге статично." - написао је Кики у коментарима. Ако овако настави да плива по сувом и да ради 1000 и 1000 скелкова свакодневно, од Албанца неће остати ништа.
Прочитајте још:Кристијан Голубовић: Боље да копам, нећу у затвор!(ВИДЕО) Кристијан Голубовић снимио реп песму ЖИВИМ КАО ШЕФ!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА