Најновије

Песков: Путин се вратио из Швајцарске!

МОСКВА - Председник Русије Владимир Путин прокоментарисао је данас своје вишедневно непојављивање у јавности и спекулације које су медији покренули тим поводом рекавши да би “без оговарања било досадно”.
Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Путин се данас у Санкт Петербургу састао са председником Киргизије Алмазбеком Атамбајевим, а на снимцима уочи састанка, које је емитовала “Раша тудеј” деловало је да је веома добро расположен. То је његово прво појављивање у јавности од 5. марта, када је одржао конференцију за новинаре са италијанским премијером Матеом Ренцијем. Претходних дана медији у Русији и свету спекулисали су о разлозима Путиновог непојављивања у јавности, износећи више теорија, од тога да је болестан од грипа, да је доживео мождани удар, да га боли кичма, а било је и речи о томе да је добио дете. Портпарол председника Русије Дмитриј Песков саркастично се данас обратио новинарима и рекао им: „Дакле, видели сте сломљеног, парализованог председника којег су заробили генерали. Управо је долетео из Швајцарске где је присуствовао рођењу детета, као што знате“, пренела је агенција Ројтерс.
Прочитајте још:Метак за Њемцова наручио Адам Осмајев?Нешто планира: Путин наредио изненадну проверу Северне флоте
Песков је нагласио да Кремљ више неће да одговара на питања о Путиновом здрављу, јер како је објаснио, “што више говоримо о томе, ствара се све више гласина”. Атамбајев је изјавио да га је Путин довезао колима на састанак. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА