Најновије

Изгубите 3 килограма недељно уз ове трикове

Сјајан план сагоревања масти који ће вам заиста помоћи да изгубите до 2, 5кг за недељу дана без гладовања, без било каквих бизарних састојака или избацивања читаве групе производа!
Сантиметри се топе (Фото: feedworld.co.uk

Сантиметри се топе (Фото: feedworld.co.uk

Питате се како? Веома лако и једноставно! Реч је о малим одрицањима у комбинацији са одређеним техникама. Дакле одаберите најмање четири нутриционистичка и фитнес савета, које ћете убацити у свој распоред током седам дана без престанка. Уколико сте амбициозни можете додати и који више. Што више, то бољи резлутати, и више изгубљених килограма. Саветујемо вам да одмах почнете јер у ово време следеће недеље изгледаћете боље и осећати се лакше. Пијте воду Спортска или енергетска пића, воћни смоотхиес и томе слично - сваки од ових напитака садржи у просеку око 100 калорија. Ипак, ова пића не задовољавају исто колико и 100 калорија чисте хране. Друге течности могу деловати богате натријумом и угљеним хидратима, али постепено ће навести ваше тело да задржава воду и створити Вам тај ужасни осећај замора и тешкоће. Вода, с друге стране, има нула калорија и угљених хидрата, и веома мало или нимало натријума, што је чини за савршено пиће у свакој прилици. Такође, вода може натерати ваш организам да се ослободи вишка течности. Но, ако вам Вам је превисе досадно да стално пијете воду, можете додати и коју кришку лимуна или листиће менте. Отарасите се белог хлеба и пасте, као и производа од полираних житарица (на бази белог брашна) Примените ово и одмах ћете видети напредак у губљењу тежине. Чињеница да се нећете осетити надуто, помаже у самом старту. "Једнставно, угљени хидрати направе хаварију од ваше тежине, зато што се веома брзо варе, остављајући Вас гладним укратко после," каже др Јана Клауер, аутор књиге "Тхе Парк Авенуе Нутритионист'с План". Такође, за оне одлучније дајемо предлог да уместо да их замените, на пример, здравим производима са целим зрнима житарица, можете користити поврће током те недеље. На овај начин, сендвич са пилетином постаје пилећа салата, или разне грицкалице са умацима могу олако постати разне врсте поврћа са умацима. Звучи добро, зар не? Трик је у томе што сложени угљени хидрати из поврћа се варе спорије, с тога осећај ситости је дужи. Пијте кафу сат времена пре вежбања Ово је једини изузетак од "воденог правила" које смо малопре споменули. Дакле, као што јутарња кафа чини ваша јутра продуктивнијим, исто тако, попијена пре вежбања убрзава рад вашег метаболизма и даје енергију. Секс Није да вам је потребан изговор да наведете вашег партнера на овако нешто, али чињеница је, да је ово фантастичан сагоревач масти. Самим тим што ћете бити на вашем партнеру значи и да ћете ви урадити 'роцкинг' део, и што сте више активни то више калорија сагоревате - до 144 за 30 минута. Такође, секс подстиче ниво сатисфакције неуротрансмитера, ендорфина, који може помоћи приликом сузбијања глади.
Прочитајте још:Природни лекови за упалу грлаАко вас муче смрзнута стопала, испробајте ове савете
36 склекова и искорака сваки други дан Можда и нисте толики љубитељ вежбања, и свака помисао на то вам је незамислива, али, имајте на уму да ове вежбе обликују ваше мишиће. Да би вам било лаксе урадите три серије од по 12 вежби сваки други дан. "Склекови обликују ваш горњи део тела, док искорак 'ради' на задњици, куковима и бутинама," објашњава Ларкин. Мали савет: постарајте се да држите ваша леђа и ноге у равни током рађења склекова; побољшава тонус мишића. 30 минута кардио вежби дневно Било која врста тренинга која ће вам убрзати рад срца ће помоћи у топљењу калорија. Уколико кардио рутину комбинујете са радом на дефиницији мишића, резултати ће бити бржи и бољи. У просеку око сат времена рада ових вежби сагорева између 200 и 300 калорија, док ваше руке, ноге, и генерално цело тело постају затегнутији и обликованији. Извор: Cosmopolitan.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА