Најновије

Стефановић нуди ДС нови програм

БЕОГРАД -
Борко Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Борко Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Он је у интервју за "Политику" рекао да ће се у случају неприхватања његовог програма, борити за програм који је усвојила већина, уз очекивање, како је навео, да ће на предстојећим локалним и покрајинским изборима да оствари велику победу у свим градовима и у Војводини. Стефановић је, такође, нагласио да нема намеру да руши председника ДС Бојана Пајтића. "Сигурно је да не размишљам о промени врха ДС и Бојана Пајтића. Ја с Пајтићем никакав проблем немам, суштина је у томе да стварно желим да променим нешто у нашој политици. Хоћу да нам акценат буде на потребама грађана, хуманизацији друштва, заустављању зеленашких банака...", тврди Стефановић. На питање да ли би он лично могао да разговара са премијером Александром Вучићем и да се бар око неког државног питања сложе, Стефановић је рекао: "Никакве договоре с Вучићем не бих правио, али бих увек подржао његова настојања да нас приближи ЕУ у законодавној активности и да се примени Бриселски споразум, за разлику од напредњака који нас у томе нису подржавали".
Прочитајте још:Шта је позадина: Тадић зарађује више него икад али нико не зна где и шта ради?Опет на биралишта: Покрајински избори да краја године?!
"Ми њима то нећемо радити, без обзира на одсуство сваког дијалога с опозицијом о томе. Жао ми је што нема дијалога око државних питања, око социјалне политике, тужно је што власт верује у фингиране податке о расту запослености и БДП-а, као и њихова прича колико им је просто непријатно колико нам је добро, док се грађани од муке смеју томе", рекао је потпредседник ДС. Он је још навео да "сања дан када ће престати да се прича о грешкама ДС-а, а почети да се говори о овоме сада". "Сањам талас промена који ће мирно, демократски, да пошаље ову власт у историју", додао је Стефановић. Извор: Политика, Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА