Најновије

Мајка подржава: Маца Дискреција гола поред Боре Дрљаче (ФОТО)

Маца Дискреција често изводи провокативне перформансе у "Паровима", што јој остали укућани замерају. Но, старлета не мисли да се понаша непримерено, а каже да је у томе подржава и њена мајка.
Мајка подржава њено скидање?! (Фото: Јутјуб принтскрин)

Мајка подржава њено скидање?! (Фото: Јутјуб принтскрин)

- Ја сам искрена. Никад се нисам скинула гола. Играм сама, ником се не набијам ни на шта. Мени је мајка рекла да се могу облачити провокативно, да могу да играм, али да се не скидам гола. Никог не дирам док ме не вређа. Нешто касније, Маца је опет играла готово голих груди, држећи само руке на њима. Потом је тако гола села поред Боре Дрљаче. Маца је замерила Марку Перовићу да је најнеморалнији у вили јер дозвољава себи да симулира секс са Атином Ферари, у присуству његове девојке Еме Лапин. - Ја то никад не бих могла да прећутим и мислим да Атина хоће Еми да претоме Марка – рекла је Јелена Голубовић. - Ни мени не би било свеједно да је мој момак у питању – сложила се Лепа Лукић.
Прочитајте још:ТОМА ПАНТЕР: Гишка и Аркан су били џентлмени, Спасојевић ми је рекао да у Шилеровој зида тржни центар!!(БОЛЕСТ) Родитељи Ружице Вељковић: Нека Србија гледа секс наше ћерке!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА