Најновије

НАЈВЕЋА ТАЈНА АМЕРИКЕ: У ову војну базу нико не сме да крочи, а крије језиве ствари! (ФОТО)

Област 51 је америчка војна база у Невади, која је настала 1955. године. Међутим, осим што важи за високо очувану базу за испитивање авиона и нових оружја, она крије још неке тајне које још увек привлаче пажњу истраживача и радозналих.
Влада је дала врло мало информација о овој ваздухопловној бази, што је изазвало код људи масовне спекулације о томе шта се заправо одиграва иза ограде Области 51. Званичници су често покушали да објасне да се ради о “тајној локацији на којој се ради на развоју тајних технологија”. Велика мистерија је навела људе да посумњају да се овде врше испитивања над ванземаљским бићима и летелицама. Многи су чак тврдили да су и сами виђали чудне појаве у околини базе. Свако приближавање бази је било доказ да је она још увек активна и да се и даље нешто дешава на овом месту. Сама чињеница да је база тајна и да се тамо спроводе тестови над тајним авионима, као и многе пријаве о необичним феноменима, довеле су до тога да Област 51 постане главни фокус за истражитеље НЛО и других теорија завере. Претпоставке су да се овде испитују оборене ванземаљске летелице, ванземаљци, затим да се одржавају састанци и заједнички послови са бићима из свемира, да се развија егзотично оружје, средства за контролу времена, технологије за путовање кроз време и телепортовање. Многи ветерани експерименталних пројеката су тврдили да су радили на ванземаљској летелици коју је поседовала влада САД, на Симулатору Летећег Диска, клонирању ванземаљских вируса, чак је један од њих тврдио да је радио са ванземаљцем по имену Џеј Род.
Прочитајте још:Ово су 3 најмоћнија оружја 21. века: Погодите ко их је произвео?Секси полицајка мами уздахе колега: „Њене фотке подижу пулс свима у станици!“
Извор: stumbleupon.com, Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА