Најновије

Eво шта се догодило са једином Српкињом добровољцем у Новорусији

ДЕБАЉЦЕВО - Недавно је у српским медијима одјекнула вест да је као добровољац у Новорусију стигла и једна девојка из Србије. Иако њен идентитет није откривен, њени саборци из Србије открили су да је она била распоређена у руску јединицу у Дебаљцеву, као и да је добила ратно име Багира.
Берић са Багиром (Фото: Фејсбук)

Берић са Багиром (Фото: Фејсбук)

Снајпериста Дејан Берић открио је на на свом Фејсбук профилу шта се сада дешава са Багиром. - Још једна добра вест, време назови примирја искоришћено је да се провере способности појединаца, а наша Багира је била најбољи стрелац у својој чети - написао је Берић на свом Фејсбук профилу. Он је додао да Багира живи у тешким војничким условима, да спава на душеку на поду, али да не жели повластице у јединици иако је женско. - На муци се познају јунаци - написао је Берић за Багиру.

Српске службе је траже

Према сазнањима Правде, безбедоносне службе у Србији још увек нису откриле ко је Багира. - Готово сви Срби који су се вратили из Новорусије били су испитивани о њеном идентитету али нико није знао да каже њено имe  - каже саговорник Правде.
Прочитајте још:ПОКАЗАЛИ СЕ: Црногорци погодили руског голмана бакљом у главу! (ВИДЕО)Украјинци запленили турски брод јер је био на Криму
Извор: Правда    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА