Најновије

За танак струк: Две кашике дневно и решите се сала са стомака

Помоћу овог сирупа смањићете обим струка и решити се вишка воде из организма. Његови састојци су добри и за вид, слух и памћење.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Главни састојак овог еликсира за мршављење је рен, намирница богата витамином Ц, калијумом, витамином Б1 и Б6, гвожђем, витамином Б2, магнезијумом и фосфором. Рен убрзава и метаболизам, смањује умор и стимулише развој добрих бактерија у цревима. Састојци: 125 грама свежег рена 4 лимуна 3 кашике меда 2 кашичице цимета 2 цм корена ђумбира Припрема: У блендеру измиксајте рен и ђумбир. Додајте им исцеђени сок лимуна и промешајте у блендеру још три минута. Потом додајте мед и цимет и наставите мешати док се све тобро не сједини. Сируп одложите у стаклену теглу. Једите по кашику два пута дневно пре оброка или пре вежбања. Конзумирајте га три недеље, па направите паузу неколико дана. Препоручује се претходно консултовање са лекаром.
Прочитајте још:5 знакова вашег тела који вам могу спасити животВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Чоколада је дрога!5 разлога да чешће уживате у ротквицама
Извор: Ствар укуса

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА