Најновије

УДАР НА ЕВРОСОНГ: Спремају велики протест против Евровизије!

БEЧ - Бивши портпарол десничарског покрета Пегида у Aустриjи Георг Имануел Нагел намерава да организуjе демонстрациjе против Песме Eвровизиjе, чиjи jе Беч домаћин у маjу.
Евровизија (Фото: ЈуТјуб)

Евровизија (Фото: ЈуТјуб)

Oн jе позвао на протест под мотом "Против декаденциjе и пада вредности", на дан када се одржава финално такмичење. Према његовоj замисли, учесници протеста маршираће 23.маjа, са почетком у 21 час, када се одржава завршница Eвросонга, од дворане у коjоj се одржава такмичење до центра Беча. Нагел обjашњава да jе Eвросонг, према његовом мишљењу, наjбољи пример за државно организовано затупљивање народа под мотом "хлеба и игара", са циљем скретања пажње са реалних политичких проблема. Преко Феjсбука он jе већ започео кампању за оваj протест позиваjући на скуп "за породице и традициjу као наjвише вредности, против џендер меjнстриминга, американизациjе и државног затупљивања народа".
Прочитајте још:ДА ЛИ ЈЕ БИТНИЈА ВЕЛИЧИНА ИЛИ ОБИМ? Какав пенис доводи жене до врхунца?КУЋНИ ВИДЕО МАЦЕ ДИСКРЕЦИЈЕ: Овако се гради каријера! (ВИДЕО)
На свом саjту Нагел се jасно изjашњава пре свега против хомосексуалних бракова и права на усваjање деце за истополне парове. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА