Најновије

НЕВЕРОВАТНЕ БОЈЕ: Најлепши дезени ускршњих јаја без нереда (ВИДЕО)

Декорација ускршњих јаја се веома често претвори у тотални неред, а при том немају сви стрпљења и умећа да се баве тиме. Зато ове године пробајте нешто потпуно другачије и гарантујемо вам да ћете бити одушевљени резултатима.
Фото: ourbestbites.com

Фото: ourbestbites.com

За "свилена јаја" вам је потребно: - јаја, - 100% свилени материјали различитих дезена, - материјал беле боје, - сирће, - гумице, тракице или жичице за везивање, - биљно уље. Начин "фарбања": Исеците свилени материјал шарених дезена на квадрате величине око 15 x 15 цм, односно да буду добољно велики да њима можете да обмотате јаје. Исто урадите и са материјалом беле боје. Можете користити старе кравате, комаде одеће или да купите у метражама мало материјала који вам се допадају. Затим увијте јаја у комаде свилене тканине тако да их обавијете са свих страна, па затим у комаде беле тканине попут пакетића и учврстите на врху гумицом, траком или жицом. Поновите поступак са свим јајима па их поређајте у метални или стаклени суд и напуните водом. Додајте 3 кашике сирћета и кувајте јаја 15 минута. Извадите јаја и оставите их да се охладе. Затим их одвијте и обришите, па премажите уљем за већи сјај. Погледајте упутство и на видео снимку.
Прочитајте још:Прави рецепт за заузете даме: Брзински направите торту без печењаПРАКТИЧНО: Ево како да у ручни пртљаг спакујете одећу која вам је потребна за месец данаСтавите шпагете у калуп за мафине и направите најукуснију лазању на свету! (ВИДЕО)
Извор: dnevno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА