Најновије

Вулин: Приштина је та која треба да успостави правни поредак на КиМ

БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Србије Александар Вулин изјавио је данас да је на Косову и Метохији Београд испунио све обавезе и да је сада на Приштини да обезбеди правни поредак, стабилност, једнакост закона за све и одсуство насиља.
Вулин (Фото: Јутјуб принтскрин)

Вулин (Фото: Јутјуб принтскрин)

Вулин је за ТВ Пинк рекао да је ситуација на Косову и Метохији сложена и да је све што је чињено у протекле две или три године, рађено са идејом да се формира заједница српских општина и да се положај Срба на Косову и Метохији ојача. "Све наше обавезе су испуњене, ми смо урадили апсолутно све што је наша влада потписала, све је испуњено", истакао је Вулин. Он је подсетио да је све почело тако што је, као и обично, пет непознатих, никад кажњених и никад ухваћених починилаца, напало једног српског дечака и изболо га ножем.
Прочитајте још: Шешељ направио свађу у Хагу, остаје у Србији најмање до септембра!Тадић: Нећемо са СНС нити са ДС
Вулин је истакао да још чека тај дан када ће од Приштине чути јасно и гласно да осуђује насиље над Србима и да Албанци који су починили насиље над Србима одговарају у складу са законом привремених институција у Приштини. Вулин је рекао да Срби са правом очцекују подршку Владе Србије, која у овом тренутку може да изврши притисак на Приштину и на међународну заједницу и не умањи ниједно давање на Косову и Метохији, јер је најважније како се живи у тој покрајини. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА