Најновије

Александра Јерков "напала" Зорану Михајловић: Тврдила си да су лопови, па са њима ушла у власт!

БЕОГРАД - Потпредседница Српске напредне странке, потпредседница Владе Србије и министарка грађевине, саобраћаја и инфратструктуре Зорана Михајловић још једном је показала да је њен једини посао да напада оне који другачије мисле од премијера Александра Вучића, изјавила је портпаролка ДС-а, Александра Јерков.
Јерков (Фото: Архива ДС-а)

Јерков (Фото: Архива ДС-а)

Михајловић је, по диктату, нападала своје страначке колеге, коалиционе партнере, а за све то време нико заправо не зна шта је она урадила у веома важним ресорима које води, каже Јерков. Колику тежину и озбиљност имају критике Зоране Михајловић показало се када је тврдила да располаже доказима да неко од министара ради против државе и намешта послове фирми свог пријатеља, а онда, након избора, ушла у Владу са истим тим странкама и људима. Њена доследност је пала на испиту и кад је гласала да директор “Србијагаса” буде човек којег је обећавала да ће сменити чим СНС дође на власт. Озбиљност Зоране Михајловић додатно умањују и обећања попут оног да ће струја појефтинити 20 одсто, наводи Јерков. Због свих неистинитих и неодговорних изјава и олако датих обећања Зорана Михајловић би требало да се позабави сопстевним легитимитом пре него што нападне оне који говоре да постоје притисци на институције и медије, да смањење плата и пензија нису реформе, а да је ова Влада Србије шампион у задуживању, закључила је Јерков. Подсећамо, Зорана Mихаjловић jе, реагуjући на изjаву Паjтића „да би опростио Зорани, али не може због грађана…“, навела да су грађани на изборима рекли своjе. „A рекли су господине Паjтићу да неће ДС, jер не могу да Вам опросте што сте им узели осам година живота. Не, нисте им узели осам година, урадили сте jош страшниjе и у лице сте им се насмеjали што су вам поверовали и пошли за вама у промене за бољи живот. Шта од тога има страшниjе… Узели сте нациjи достоjанство, а оставили стид и страх за свако ново jутро. За то, господине Паjтићу, нема опроста“, поручила jе Mихаjловић. И да хоћемо да се бавимо ДС, додала jе она, немамо кад, jер морамо да повратимо Србиjу Србиjи коjу смо затекли после владавине ДС-а као Уликсову „Пусту земљу“. „Господине Паjтићу, подсећам вас jош jедном, народ ће заjедно са СНС уредити земљу у коjоj ћете и ви желети да живите и у коjоj ће вам бити добро“, поручила jе Mихаjловић у писаноj изjави медиjима.
Прочитајте још:Тадић изгубио поверење у Бачкој Паланци – цео одбор му прешао код Вулина!Почела изборна кампања за председника Србије: Објављена кандидатура Мирослава Паровића
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА