Најновије

Ово је човек који се песничио са Дулетом Вујошевићем

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић сукобио се после меча са Црвеном звездом са једним од навијача црвено-белих Стеваном Сојићем.
Сојић (Фото: Јутјуб)

Сојић (Фото: Јутјуб)

Сојић је члан навијачке групе Црвене звезде "Белгрејд бојс", али није познато како се нашао на трибинама и тунелу, пошто је раније договорено да навијачи противничког клуба не могу да присуствују утакмицама. Дотични навијач је наводно и прекјуче био у друштву брата покојног вође навијача Звезде Велибора Дуњића. Очигледно је да су представници Звезде прекршили договор и увели навијаче на трибине. О инциденту у ходнику испред свлачионица говорио је и Вујошевић. "Ходници су нешто што би требало да буде обезбеђено од присуства било кога ко није службено лице. Звезда је и у суботу довела неколико вођа навијача и спровела их кроз ходник у свлачионицу. Када се утакмица завршила, ја сам сачекао мало да прођу играчи Звезде, видео реакције публике и кренуо ка свлачионици. Човек ми се издрао на уво "ала к.....", и дошло је од гужве и размене удараца. Кажу ми за тог човека да је један од вођа навијача Звезде. Млађан Шилобад је јуче рекао Давору Ристовићу да не треба да доводе те људе. Тог човека је Жандармерија одмах саслушала. Они тачно знају како се зове", рекао је ноћас Вујошевић. Сојић је и раније био познат по инцидентима, а био је под истрагом у београдском Другом суду. Стеван Сојић, Иван Богданов и Дражен Драгаш, али и још петорица осумњичених, били су под истрагом због насилничког понашања и уништавања туђих ствари. "После истражног поступка, судија је доставио списе Другом тужилаштву у Београду, које је имало неколико опција - да подигне оптужницу, затражи допуну истраге или одустане од гоњења. У децембру 2009, међутим, тужилаштво је одустало од даљег кривичног гоњења окривљених па је судија у фебруару 2010. донео решење да је обустављена истрага", саопштено је раније из Вишег суда у Београду.
Прочитајте још:Историјски успех Ђоковића: Освојио прва три Мастерса у сезониСпрема се хаос: Навијачи на трибини претили Тачију (ВИДЕО)
У синоћњој размени удараца са Вујошевићем наводно је учествовао и човек који је прошле годне вређао и напао кошаркаша Партизана Александра Павловића, а касније се испоставио да је то возач Звезде. Председник КК Црвена звезда Телеком Милош Нинковић се огласио саопштењем поводом инцидената после утакмице.   "Човек кога медији данас доводе у везу са немилим догађајем у ходнику Пионира и на кога је насрнуо Вујошевић је Стеван Сојић, члан Скупштине КК Црвена звезда, а на ту функцију је изабран још 12. 08. 2011. године. Факултетски је образован, има диплому маркетинг менаџера у спорту, није осуђиван нити се против њега води било какав кривични поступак, како неки медији то покушавају да представе ваљда само зато што навија и воли Црвену звезду. У халу је дошао са екипом, као члан руководства клуба", рекао је Нинковић и додао: "Да ли сви треба да се понашамо као што је то радио судија Марко Јурас када га Вујошевић шамарао, а онда му се овај арбитар извињавао преко медија? Е па, Вујошевић то неће доживети ни од кога из Црвене звезде. На даље махинације и манипулације у медијама преко којих се врше покушају да се скрене тема са велике победе и спортског успеха који су играчи и чланови стручног штаба часно изборили на терену, Црвена звезда се више неће оглашавати. Сву своју снагу и енергију усмерићемо у намери да освојимо шампионски прстен АБА лиге". Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА