Најновије

ХАСАН ДУДИЋ: Пребили су ме због Јелене Голубовић

Певач Хасан Дудић, који је претучен у једном београдском ресторану и притом задобио лакше телесне повреде, рекао да мисли да је добио због Јелене Голубовић. Он је детаљно објаснио како је до инцидента дошло.
Хасан Дудић (Фото: Јутјуб)

Хасан Дудић (Фото: Јутјуб)

– Сећам се да су ме на пиће позвали младићи које знам само из виђења и да сам седео у ресторану. Лепо смо се забављали и наздрављали. Попио сам неколико пива, али нисам био пијан. Причали смо о Јелени Голубовић и тад су почеле наше несугласице. Она је крива за све. Отишао сам у тоалет и кад сам излазио , изгледа да су тад кренули на мене и ударили ме – рекао је Хасан за “Курир”, и нагласио да му се нешто слично у животу раније није десило. - Имао сам потрес мозга, не сећам се ничега. Не боли ме много, али позли ми када устанем из кревета. Када су ме јутрос позвали новинари, рекао сам да сам у Шапцу, више не знам шта причам. Мислим да је између нас за столом испала нека фрка, нисам сигуран искрено. Они су ме ударили с леђа, пошто и на глави имам посекотину од флаше. Било нас је четворо за столом, све их знам, поздрављам се с њима. Нисам сигуран да ли је неко дошао после за сто, али настао је хаос, фрка и паника када сам се вратио из тоалета. Пробудио сам се око шест ујутро на ВМА, сео у такси и дошао у хотел у ком имам собу. Син треба да ме води на контролу – навео је Хасан Дудић за овај дневни лист.
Прочитајте још:ДОБИО ПО НОСУ: Хасан Дудић претучен – завршио на ВМА!БОЛЕСНО: Тијана открила како је изгледао њен секс са Ружицом!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА