Најновије

Александар Берчек: Војска је чак два пута издала!

Након хит серије „Војна академија“, редитељ Дејан Зечевић започео је екранизацију чувеног романа „Чизмаши“ Драгослава Михаиловића.
Александар Берчек (Фото: ЈуТјуб)

Александар Берчек (Фото: ЈуТјуб)

Серија од 12 наставака прати судбину српских војника између два рата, а једну од главних улога хероја балканских ратова и Првог светског рата тумачи Александар Берчек. – Мој лик није имао војне школе, али је био веома цењен. Одлази у пензију и због његовог поступка Жика Курјак ће завршити трагично. Морамо да знамо да се радња дешава две године пред распад Краљевине Југославије, кад је дошло до издаје у војсци, као што се поновило и у Југословенској народној армији деведесетих година. Да ли ће у серији бити додирнута тема, зависи од редитеља. Мислим да би то било драгоцено – каже Берчек.
Прочитајте још:ВРЕЛИ МИКС: Сандра Партизан (ФОТО 18+)Пророчанство Николе Тесле: Жене ће убијати мушкарце!
Глумца је на првом дану снимања посебно обрадовао сусрет с писцем Драгославом Михаиловићем и генералом Љубомиром Диковићем. – Дуго година сам разне редитеље наговарао да екранизују „Чизмаше“, а онда су ме једног дана позвали да играм – открио је велики српски глумац. Извор: Курир / Искра

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА