Најновије

ФРКА У ПАРОВИМА: Марко вређао Ружицу, Јована је тукла (ВИДЕО

Почело је тако што је Ружица легла у кревет, а Марко и Матора су се нагли над њом и држали јој неку лекцију. Ружици очигледно то није пријало па је започела своју добру стару игру звану "одмах се склони с мог кревета". Завршило се најгорим урлањем, најгорим увредама и батинама.
Ружица (Фото: Јутјуб)

Ружица (Фото: Јутјуб)

Бивша Моделсица је понављала своје чувене реченице "Одмах се склони с мог кревета! Одмааааах!", благо речено као покварена плоча. Није стала ни кад је Марко доступио, а ни кад је кренуо ка свом кревету. Црногорца је то изнервирало па се вратио, сад у стилу прилично пијане Маторе која се труди да не удари Јелену, заурлао на Ружицу. Тачније, испустио је неки неартикулисани крик и кренуо ка свом кревету. Како је Матора остала, Ружица је наставила да понавља своје две омиљене реченице. Марко се вратио и одвукао Матору. Нешто је промумлао и тад је почела свађа. - Ајде... П.... једна - узвратила је Ружица: - С малом бебом ми претиш! Олошу један. Г.... једно Марко је покушао да спусти лопту објашњавајући да све то ради зато што воли Ружицу. Тек тад је бивша Моделсица почела са увредама: Лажљивче! Г.... једно. Није стала док Марка није извела из такта. Урлао је толико да је било тешко разалучити шта изговара. Из Ружициних "реплика" би се рекло да је псовао, претио да ће врат да јој ишчупа и називао погрдним иименима. Матора је покушала са свог кревета некако да сигнализира Ружици да треба да прекине ту свађу. Како није успела, вратила се на крeвет бивше Моделсице и почела да је удара.
Прочитајте још:СТАНИЈА: Познајем људе који су изнајмљивали Сорају за 300 евра!СТАРЛЕТА ЗАВЕЛА ГОЦИНОГ БИВШЕГ: Мими Оро и Иван Маринковић обновили везу у Паровима!
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА