Најновије

СЕКС РОБИЊЕ ИЗ КАСАРНЕ: "Нисам осећала утробу од толико војника! Они би само спустили панталоне и обавили посао"

У време Другог светског рата, догодила су се бројна злодела широм света. Једна од потресних чињеница је да је Јапанска војска имала своје секс робиње, и њих су звали жене за утеху. Једна од њих је и Ким Бок која сада има 89. година, која говорила о свом трауматичном искуству.
Ким Бок (Фото: Си Ен Ен принтскрин)

Ким Бок (Фото: Си Ен Ен принтскрин)

Моја једина жеља је да вратим неке ствари на своје место говорећи искрено о ономе што се десило у јапанским касарнама пре пола века. Пре него што умрем, наравно“, изјавила је Ким Бок једна од која је преживела дугогодишње сексуално злостављање јапанске војске. Ким је имала 14. година када су дошли по њу. Она је живела у малом селу у Кореји. Када су војници дошли да је покупе, рекли су њој и њеној породици да су им потребне девојке за рад на шиваћим машинама. “Да смо их тада одбили, сматрали би нас за издајнике, и вероватно би нас убили“, говори Ким. Али уместо да је одведу у фабрику где би шила униформу за војнике, њу су одвели у једну од касарни са још 30 девојака. “Затворили су нас у једну собу и терали нас да радимо ствари које ни једна тинејџерка, девојка или жена не би требало икада да ради“, говори она кроз сузе, преноси Блиц. Соба у којој су биле девојке звала се "станица утехе". Ред војника испред тих станица почињао је у подне, и трајало би до осам сати у ноћ. Недељом би трајало од осам ујутру до пет поподне. И тако сваки дан, наредних пет година. Ким каже да се војници у брзини нису ни свлачили, већ би спустили панталоне довољно да "обаве посао", и излазили како би следећи војник могао да уђе. “Када би се све завршило, често нисам могла да се померим. А када би пробала да устанем, нисам осећала ништа од стомака на ниже. Као да није моје тело“, говори она. У почетку би је тукли, јер није била послушна, али после годину дана осећала се као машина. Данас, 60. година након Киминог петогодишњег злостављања, она свакодневно пије лекове против болова, а ово ужасно дело никада није кажњено.
Прочитајте још:УЖАС У БЕОГРАДУ: Разнео се бомбом поред непокретне мајкеБРАМЕРЦ: Враћајте Шешеља у Хаг како знате и умете!
Извор: Блиц, Србија данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА