Најновије

Наставница давала ученицима бомбоне са дрогом па их користила за секс

ВАЈСКИРХЕН - Државно тужилаштво је поднело тужбу против наставнице хемије, у једној средњој школи у Вајскирхену , због сумње да је ученицима давала салткише који садрже дрогу у себи, а потом их сексуално искоришћавала. Она је одмах суспендована са посла.
Илустрација (Фото: listas.20minutos.es)

Илустрација (Фото: listas.20minutos.es)

У новооснованој средњој школи у штајерској општини Муртал, влада велика напетост због овог скандала. Наставница је у новоотвореној школи радила од октобра прошле године и међу родитељима, колегама и ученицима важила је за особу која је била предана свом послу и добар педагог. Међутим један од родитеља ученика пријавио је директору школе своје сумње и случај је одмах отворен. После истраге она је суспендована и против ње је поднета тужба. Она је ученицима којима је својој кући држала приватне часове из хемије давала слаткише, као што су грожђани шећер и гумене бомбоне, у којима је била дрога. Потом би ученике, који су били под дејством дорге сексуално злостављала. “Одмах по пријему пријаве школе ми смо поднели тужбу против наставнице из горње Штајерске”, потврдило је државно тужилаштво.
Прочитајте још:Погледајте како су српски гардисти марширали Црвеним тргом (ВИДЕО/ФОТО)Српски четници крећу на Куманово
“Наставница хемије и педагог наше школе од понедељка суспендована. Неко време никако нисмо могли да је добијемо телефоном, али смо добили информацију да се она тренутно налази у болници и да је под медицинском негом. За сада знамо да је код куће давала приватне часове тројици младића и двема девојчицама”, каже школски инспектор, Јоханес Ликл. “Овај немили догађаји веома су потресни како за ученике, тако и за нас. Ми ћемо као школа учинити све што је у нашој моћи да свима који су оштећени обезбедимо потребну помоћ и подршку”, истиче директор школе, Волфганг Кофл . Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА