Најновије

Криминалац претио Мими Оро пиштољем због лошег секса!

Дружење са опасним момцима из „земунског клана“ могло је да кошта Мими Оро живота. Старлета, која се тренутно налази у „Паровима“ и која је била привођена због проституције, преживела је пакао јер један мафијаш није био задовољан сексом са њом.
Мими Оро (Фото: Фејсбук)

Мими Оро (Фото: Фејсбук)

Те вечери са Мими Оро била је и покојна босанска старлета Слађана Гудураш. Њима је жестоки момак уперио пиштољ у главу и терао их да клече пред њим. Курир је имао увид у поруке које је Слађана слала пријатељици и у којима је испричала шта је све заједно са Мими преживела. - Све се одиграло прошле године у једном локалу у центру града. Мими и Слађана су дошле на позив једног криминалца, којег су познавале од раније. Те ноћи су преживеле пакао. Он им је говорио да су проститутке, да буду срећне ако преживе, а изнад главе им је вртео репетирани пиштољ. Није им дозвољавао да иду у тоалет, већ их је терао да нужду врше испред њега и све време су морале да клече, а он се пред њима шетао го - прича извор и наставља: - Мими се баш уплашила. Он ју је обично чашћавао са по 500 евра, али ако је бесан, на једвите јаде је од њега извлачила 100 евра - завршава извор. Mими Оро је само то потврдила: - Било је таквих ситуација. Још ми је само ово фалило. Не желим да се мешам у ту причу. Је л‘ вам је Божана Вујиновић то дала? Нећу да ме повезујете са лажним је...ицама, спојите ме са неком бољом. Тај мушкарац мене јури, а то ме смара. Ја сам градска девојка, увек сам у друштву лепих дама и опасних момака који раде разне послове. Плаћали су нам шампањце и излазили смо по ноћним клубовима - каже Мими.
Прочитајте још:ДНО ДНА: Атина Ферари мртву Тијану Јурић назвала дрољом! (ФОТО, ВИДЕО)СЕКС СКАНДАЛ: Политичар у вези са малолетницом
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА