Најновије

КРАТКО И ЈАСНО: Погледајте шта је Тијанин отац поручио Атини

Целу Србију згрозиле су изјаве Атине Ферари о покојној Тијани Јурић, због које је дотична и избачена из ријалитија ''Парови''.
Тијана и Игор Јурић (Фото: Фејсбук)

Тијана и Игор Јурић (Фото: Фејсбук)

Отац покојне девојчице Игор Јурић рекао је да ће следеће недеље изаћи са ставом породице у вези са целим случајем. ''Данас су у цењеној емисији ''Парови'' громаде од људи назвали убијено дете од 15 година дрољом. Национална телевизија. Опрости им, Боже'', написао је Тијанин отац јуче на свом профилу на Фејсбуку. igor juric Уколико Тијанин отац, што су му јуче многи саветовали, одлучи да тужи Атину за клевету, плесачици прети кажњавање плаћањем новчане надокнаде. Подсећамо, Тијану Јурић убио је месар из Сурчина Драган Ђурић у ноћи између 25. и 26. јула прошле године. Ђурић је оптужен за покушај силовања и убиство, а тренутно се налази у суботичком затвору. Он је признао злочин, а прети му затворска казна од 40 година.
Прочитајте још:ДНО ДНА: Атина Ферари мртву Тијану Јурић назвала дрољом! (ФОТО, ВИДЕО)Фејсбук профил Атине Ферари хакован: Погледајте шта јој пишу на зиду (ФОТО)
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА