Најновије

Милинковић и Милојевић: За Куп се боре две најбоље екипе у земљи

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је да екипа има велику жељу да победи Чукарички и по 14. пут освоји Куп Србије, док тренер екипе са Бановог брда Владан Милојевић верује да екипа може до првог трофеја у историји.
Милинковић (Фото: webtv.rs принтскрин)

Милинковић (Фото: webtv.rs принтскрин)

- Велика нам је част, што поред шампионске титуле имамо прилику да освојимо Куп. Респектујемо Чукарички, познајемо се добро и знамо шта нас чека. Тим који буде имао више мотива, знања и инспирације освојиће пехар - рекао је Милинковић на конференцији за медије у Кући фудбала у Старој Пазови. Са друге стране Милојевић је препустио Партизану улогу фаворита у финалу, али поручио да верује да његов тим може да освоји први пехар у клупској историји. - Драго ми је што смо учесници овакве утакмице и што смо дошли у ситуацију да освојимо први трофеј. Целе сезоне били смо на нивоу и потајно се надамо победи, иако је Партизан фаворит - рекао је Милојевић. Млади стручњак додао је да се у финалу састају тренутно две најбоље екипе у Србији. - Потрудићемо се да не будемо пуки учесници. Знамо ко је Партизан, заслужено је првак државе и било би лепо када бисмо поделили трофеје, њима титула, а нама Куп. Можда би то било најпоштеније. Милинковић и Милојевић сложили су се да ће победника одлучити детаљи. - На једно финале може да утиче низ фактора, можда неки ситан детаљ. Очекујемо лепу и садржајну утакмицу. Ценим све што је урадио колега Милојевић, дао је велики печат амбијенту клуба - рекао је Милинковић и додао да је екипа вежбала пенале, али да не жели да пројектује меч. - Специфична утакмица за оба тима. Партизан игра нападачки, као и ми, и све указује да ће бити занимљива утакмица - јасан је Милојевић. Капитен Чукаричког Игор Матић истиче да његов тим очекује историјски меч. - Потребно је да уђемо хладне главе како бисмо тријумфовали. Партизан има одличан тим и сви су предуслови да ћемо гледати леп фудбал - закључио је Матић, док је капитен црно-белих Саша Илић рекао да очекује тежак меч. - Играли смо два пута ове сезоне против Чукаричког и оба пута било је веома неизвесно. Свесни смо да Чукарички има изузетан играчки кадар, са пар искусних играча и морамо да будемо сконцентрисани како бисмо победили и освојили Куп. Мотива сигурно не недостаје - рекао је Илић. Финале Купа Србије између Чукаричког и Партизана игра се у среду од 20.30 на стадиону “Рајко Митић”.
Прочитајте још:РАЂЕН СУСПЕНДОВАН: Светска федерација потврдила налаз са кокаиномСкандал у Пиониру: Навијач пљунуо Вујошевића (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА