Најновије

Повратак отписаног: Драган Николић се изненађујуће брзо опоравља

Славни глумац Драган Николић (72) вратио се у живот! Гага се у стилу легендарног Прлета вратио кад су га неки већ били "отписали".
Драган Николић (Фото: Медија центар Београд)

Драган Николић (Фото: Медија центар Београд)

Лекари кажу да се његово здравствено стање током викенда знатно поправило. Док је у четвртак био у шок-соби и прикључен на апарате за дисање, јуче је, кажу, сам устајао из кревета и шетао се по београдском Ургентном центру. - Драган је доживео буквално чудесан опоравак... Не само да му је физички боље, он је и у много бољем психичком стању. Лепо је расположен, вратила му се воља за животом, прија му што је опет на ногама. Незахвално је било шта прогнозирати, али по свему судећи, ово ће бити велики "повратак отписаног" - прича за Информер један од лекара који је инсистирао да му не објављујемо име. Наш саговорник каже да се лепим вестима највише обрадовала Николићева супруга глумица Милена Дравић.
Прочитајте још:Шок у Тирани: Победник евровизије газио заставу Албаније! (ФОТО)Драган Николић се опоравља
- Она је пресрећна. Коначно је у очима свог супруга видела жељу да настави даље. То јој је после тешког и мучног периода кроз који су прошли дало наду да ће Гага пребродити све и да ће се ускоро вратити у њихов породични дом у Београду - каже извор. Извор: Вeta.informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА