Најновије

Бајден, Мекејн и Нуландова чекају Вучића

БЕОГРАД - Премијер Александар Вучић оценио је данас да је предстојећа посета САД веома важна за Србију и најавио да ће се састати са америчким државницима и представницима великог броја америчких компанија.
Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

"Састаћу се са представницима огромног броја америчких компанија - од Џенерал Електрика, Фрипорта, ККР-а, НЦР-а и свих компанија које су већ улагале или планирају да улажу у Србију. Састаћу се са потпредседником САД Џозефом Бајденом, сенатором Мекејном, а рачунам да ће бити могућности да се сретнем и са помоћницом америчког државног секретара Викторијом Нуланд", рекао је Вучић. Премијер Србије је новинарима после потписивања Споразума о ваздушном саобраћају између влада Србије и САД рекао да ће посета бити веома напорна, али да се нада да ће бити и успешна, што је, оценио је, добро и важно за Србију. Вучић је додао да ће имати излагање и на Универзитету Џон Хопкинс, што је за њега и Владу Србије, како је навео, велика част.
Прочитајте још:Пајтић тврди: Тадић је направио СНС!ГЕОПОЛИТИЧКА АВАНГАРДА: „Напредњаци“ лопатом истукли „народњаке“!Шешељ на конгресу СРС: Запад постављао све мафијашке режиме од 2000. године!
Премијер је рекао и да је данашње потписивање Споразума о ваздушном саобраћају од огромног симболичког значаја за Србију и захвалио амбасадору САД у Србији Мајклу Кирбију који је, како је казао, све време био велики пријатељ Србије. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА