Најновије

Јовичић: ДС нека брине да не оде у стечај, па онда нека дели савете другима!

БЕОГРАД - Потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Александар Јовичић поручио је данас Демократској странци да пре свега треба да осмисле начин како да не оду у стечај, а тек онда да деле савете актуелној влади и њеним члановима.
Јовићић: Ескперти из 'ладовине (Фото: ЈуТЈуб)

Јовићић: Ескперти из 'ладовине (Фото: ЈуТЈуб)

"Поручујем 'експертима' Демократске странке у `ладовини, да би они прво требало да осмисле начин како да њихова партија не оде у стечај, а тек после да деле савете овој влади и грађанима", рекао је Јовичић. Он је у писаној изјави медијима истакао да би та странка, која грца у дуговима и чији је рачун месецима у блокади и са чланством које се свакодневно осипа, требало да преузме политичку одговорност за сопствени нерад и корупцију и повуче се са власти у Војводини јер је то, рекао је Јовичић, најбољи начин да помогну Србији. Према његовим речима, "експерти" из ДС спроводили су пљачкашке приватизације, уништили на стотине предузећа, а јавна предузећа "користили искључиво за куповину гласова, апсолутно не марећи за њихову стечајну масу". Јовичић је навео да СНС води рачуна, не само о више од 20.000 радника који раде у тим предузећима, већ и о "стратешкој важности која она имају за наше друштво, што изгледа господу из ДС-а не занима".
Прочитајте још:Николић: Неће бити рата, али борбе против тероризма хоће!Ђурђев: Србија гори у апатији и безнађу
"Желимо да у приватизацију уведемо колико год је могуће опорављена предузећа, како би и запослени, и цело друштво, извукли максимум из лоше ситуације која нам је остављена. Како се наводи у писаној изјави Јовичића, СНС обавештава ДС да је прошло време пљачкања Србије и да о њеним финансијама сада брину људи којима је заиста стало до добробити земље и народа. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА