Најновије

Десни сектор затражио да се забрани геј-парада у Кијеву

Позната украјинска екстремна и неонацистичка групација Десни сектор затражила је од градоначеника Кијева Виталија Кличка да забрани одржавање ЛГБТ-параде под називом „Марш равноправности”.
Чланови радикалног покрета „Десни сектор“ (фото: РИА)

Чланови радикалног покрета „Десни сектор“ (фото: РИА)

Украјински хомосексуалци су последњих дана најављивали своју „параду у Кијеву”, а Десни сектор је Кличку поручио: „Брину нас и сами разговори на ту тему и зато тражимо да забраните све масовне манифестације ЛГБТ-заједнице”. Уз ово је ишло упозорење: „Господине Кличко, сада је за нашу Домовину тежак период. Грађани Кијева могу не прихватити геј-параду. Да би се избегле провокације , конфликтне ситуације и непријатности сваке врсте – молимо вас да ту манифестацију унапред забраните”. Десни сектор је посебно нагласио: „Не позивајте се ни на какво „искуство Европе”! Јер, у Европи све досад нема јединственог става према ЛГБТ и таквим парадама”. Кличко је прошле године апеловао на хомосексуалце да сами одустану од геј-параде.
Прочитајте још:СПРЕМАН: Путин за командама стратешког бомбардера ТУ-160 (ВИДЕО)РУСКИ ТЕРМИНАТОР ИЗ ДОНБАСА: Противтенковском пушком уништио цео украјински пункт (ВИДЕО)
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА