Најновије

РАТ ДС И СНС: Ко ће боље да помузе европску краву музару!?

БЕОГРАД - Демократска странка је поздравила одлуку, како наводе, да се усвоји њихов захтев за заштиту млекарске индустрије Србије од стране Владе Србије тако што се активирао члан 32 Споразума о стабилизацији и придруживању. Иако је премијер Србије назвао ССП „криминалним договором“ из само њему познатих разлога, добро је што се терет доказивања његовог про-европског убеђења неће више пребацивати на наше пољопривреднике, наводи се у саопштењу ДС-а, док напредњаци саопштење демократа називају "безобразлуком".
Пајтић - лидер демократа (Фото: ДС Инђија)

Пајтић - лидер демократа (Фото: ДС Инђија)

Влада Србије и министарство пољопривреде су веома јасно показали своју бригу за пољопривреду Србије тако што су пустили да град уништи цео род воћа и поврћа и да им онда ни не понуди адекватну компензацију за штету коју је својом неспособношћу направила, наводе демократе. Демократска странка поставља питање министарки пољопривреде Снежани Богосављевић-Бошковић, зашто јој је толико дуго времена требало да реагује у случају прекомерног увоза млека и ко ће да покрије штету коју су млекари трпели док је њено министарство правило „вишемесечне анализе“? Уколико њено министарство „чврсто остаје на европском курсу“ како тврди, ко ће онда да покрије губитке које су пољопривредници претрпели због њеног нечињења, тј. чекања премијера да јој јави шта да одлучи? У Европи, за коју се надамо заједно залажемо, није могуће не поставити питање личне одговорности за штету коју сте проузроковали својим незнањем и неспособношћу. Због тога очекујемо да министарка пољопривреде покаже минимум професионалног интегритета и поднесе оставку, кажу демократе. Српска напредна странка је одговорила ДС-у поручујући да нема краја безобразлуку Демократске странке, и да, уместо што се баве писањем лицемерних саопштења, позову председника своје странке и шефа војвођанског криминалног режима, Бојана Пајтића, да одмах, и без даљег одлагања, поднесе оставку, и ослободи грађане Војводине бахатости, расипништва и отимања народних пара.
Прочитајте још:Блер тражи 380 евра за секунд говораОмладина ЛДП-а „напала“ Николића: Одустани од платформе – хоћемо у НАТО!
Демократска странка, за време док је господарила Србијом, чинила је све да уништи српског сељака и српског домаћина, између осталог, и потписивањем катастрофалног ССП у области пољопривреде. Никакво накнадно правдање и извињавање Бојана Пајтића, како је ДС водила Србију по међународном диктату, не водећи рачуна о интересима грађана Србије, не може поништити све скандалозне одлуке демократа, кажу у СНС. Влада Србије, предвођена Српском напредном странком, уложила је максималне напоре, не угрожавајући европски пут Србије, да се сачувају интереси грађана и умање катастрофалне последице ССП у области пољопривреде, а наставиће да исправља све грешке које су производ неодговорних и криминалних одлука и Бојана Пајтића и Божидара Ђелића и свих осталих „стручњака“ из ДС-а, наводи се у саопштењу напредњака. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА