Најновије

Пајтић: Покренућемо незадовољне

Председник Владе Војводине и лидер Демократске странке Бојан Пајтић изјавио је да ће на покрајинским изборима победити Српску напредну странку.
Бојан Пајтић (Фото: ДС / Архива vojvodina.gov.rs)

Бојан Пајтић (Фото: ДС / Архива vojvodina.gov.rs)

Он је у интервјуу за Курир" упитан на основу чега верује да ће на наредним парламентарним изборима СНС која, према истраживањима има натполовичну већину, бити поражена, одговорио да СНС у овом тренутку има подршку четвртине општег бирачког тела. "Наш је задатак само, када дође тренутак избора, да покренемо огромну већину незадовољних у Србији који нису изашли на изборе прошле године. Данас СНС има мању подршку него што је имао Милошевић када је пао с власти", рекао је Пајтић. За садашњу Владу је рекао да је најнеобразованија и да никада и ни под којим условима у њу не би ушао. Лидер демократа је рекао да ДС не очекује ново цепање, а да су приче о томе почеле да се појављују у медијима када је председник Србије Томислав Николић упутио Влади своју платформу о Косову.
Прочитајте још:Дачић: Нек Црна Гора слободно иде у НАТО, ми ћемо у ЕУЛСВ жели Закон о лустрацији
Тако, тврди Пајтић, државни врх причама о ДС скреће пажњу с чињенице да нема једиствену политику по питању територијалног интегритета земље. Председник ДС је за 27. јун у Зрењанину најавио следећи митинг опозиције. Извор: Akter.co.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА